koeler en beter in de circulatie dan onder druk.

Een kennis die ik vorige week beloofde om hem te ontmoeten, zong dat hij een massage wilde krijgen omdat hij zich ziek voelde. Ik heb een goede aromamassagewinkel gevonden, dicht bij de afspraak, en ik heb je vergezeld.

Ik was moe of ziek, dus nam ik een vriend van Quequehan mee naar de winkel op de tweede verdieping van het gebouw via de trap, en we hadden een voorbehoud van onze tijd bij het zoeken. Als je me belt als je op bezoek bent, kan ik de wachttijd verminderen, dus ik denk dat je het goed zult vinden.

Ik kwam net op tijd voor de reservering en ze was blij om bij de ingang te zijn. 강남안마 Onder de richtlijn over de weerstand kon hij kort ademhalen door een briljante, handvergiftiging te doen en een gratis drankje te drinken in de Aroma Massage Shop.

Ik had een abnormale huid en ik was niet in staat om een ​​massage te krijgen. Ik koos een cursus van een uur en ik had het spijt dat ik wachtte en ik had de 90 minuten durende prijs opgegeven die ik had gekozen om te zien dat de prijs van de winkel was, dus ik zei hem om het anderhalf uur te nemen.

Na een overreding besloot hij om 90 minuten te nemen en me naar de voorbereide douche te leiden. Ik hoopte dat ik een eenvoudige douche kon krijgen voor en na de massage.

Alle benodigdheden die nodig zijn voor de douche waren vrij hygiënisch, en ze hielden ervan om de douche te bekijken en te wassen voordat ze na de sessie konden spelen.

Er was een plaats in de kamer van de warme, privacy aroma massagewinkel. Een keer was er een beddengoed dat je onmiddellijk zou vervangen, en een zilveren aroma verspreidde zich in de kamer en vermoeidheid werd geworpen.

Ik was klaar voor een kavinet per bed. Ik kon alles in de kamer oplossen zonder een kleedkamer te gebruiken. Het was comfortabel. Ik heb veel geslapen en ik wilde het systeem van deze winkel in orde laten zien.

De manager die vriendelijk was om te zeggen dat hij niet in de ene kamer een andere had, en dat hij in een leeg bed moest wachten, zodat hij in dezelfde ruimte kon blijven zonder buiten te wachten terwijl zijn vriend werd beheerd.

Het hele schema is aan de gang met een masker in de winkel, een vriendelijke man die niet lacht, voedt de olie en geeft me een eenvoudig antwoord op de vraag voor het begin.

Het hele ding begon met een goal-goal-massage, en het was een wonder dat ik de massage had gezien en ik zag dat ik hem zag. Ik voelde een expert in de hand.

Ik heb veel vragen gesteld en heb tijd doorgebracht met vragen, en ik ben blij dat ik een manager heb ontmoet die een lange carrière behendig beheert en die een natuurlijk gespreksinterventie heeft.

Hij gaf me een intensieve aanval op zijn schouders. Eerst werd hij ziek en snel werd hij stil. Hij zei dat hij ziek was en dat hij koel was en dat hij graag loskwam.

Hij liet zijn rug en onderarmen zachtjes los, en hij was opgegroeid en hij was niet in slaap, en hij was niet in staat om te lachen omdat hij een koele zee had.

De ruggengraat veranderde van locatie en verzorgde het op verschillende manieren, en hij gaf me ook een tip dat de aromamassage cursussen rug en voeten bevatten en dat ik ook intensief kan worden beheerd als dat nodig is.

Na het beheer van de rugaroma’s, kan ik het effect van de taol voelen, waardoor ik me warm voel, en ik voel me niet gelukkig met de manier waarop mijn vriend er comfortabel uitziet.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다